Incontinentie

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Mijn naam is Anuschka Hallers, NEI coach/therapeut.

Neuro Emotionele Integratie is een therapievorm waar gekeken wordt naar de emotie gerelateerd aan de klacht, gedrag, patroon of gevoel.

Incontinentie is zo’n klacht, probleem waar je vanaf wilt.

 

Naar aanleiding van onderzoek dat ik hierin heb gedaan, kwam ik erachter dat incontinentie niet komt vanuit zwangerschap maar vanuit geboorte. Met een zwangerschap wordt de emotie weer opnieuw getriggerd.

Met NEI gaan we terug naar jouw geboorte en de emoties die daar een rol hebben gespeeld. Op de blaasmeridiaan hebben zich blokkades gevormd, die m.b.v. NEI en yoga opgeheven kunnen worden. Goed te weten is dat de blaasmeridiaan van je voet tot je kruin loopt. De emoties die de meridiaan blokkeren kunnen dus op meerdere plekken te voelen zijn.

Welke vorm van incontinentie je ook hebt, 1 NEI sessie heb je nodig. Je onderbewustzijn weet precies en geeft aan hoeveel sessies er specifiek voor jou nodig zijn.

Samen met Renate hebben we een leuke reeks aan yoga oefeningen gemaakt, die er voor zorgen dat de bekkenbodemspieren sterker worden en dat er versoepeling op de blaasmeridiaan komt.

De NEI is nodig om de emoties eraf te halen.

Dit kan bij mij in de praktijk, op locatie, of per foto.

Een sessie duurt 1,5 à 2 uur en kost €75,=

Mobiel: 06-40774031

Email: anuschka-hallers@hotmail.com

Website: https://anuschkahallers.nl/